Familia Camioneros 2020

Whow.... whow... Whow... wat een show, wat een enthousiasme, wat een geweldige ervaring! 🚚💎🥳🙏🏼

Ik had even wat “bijtank😴” tijd nodig, moest tussendoor een verslag maken voor een krant en er even goed over nadenken wat ik hier allemaal neer ging zetten.

Nadat we eind juni wisten dat het Truckevent in Barneveld niet door zou gaan hebben Ben en ik in een kort tijdsbestek in samenwerking met Peter van Partycentrum de Molen, de Gemeente Ede en de Veiligheidsregio Gelderland Midden dit kunnen realiseren. De naam Familia Camioneros is niet zomaar uit de lucht gegrepen. We zijn een truckers familie. Of je nou chauffeur bent, truckspotter, liefhebber van trucks of wat de link ook is, iedereen hoort bij elkaar en dat is mooi om te delen.

Winnaars

Lekkerste van het stel (mooiste truck van de show)

Knapste Nederlander (mooiste truck van Nederland)

The Best from Abroad (mooiste truck uit het buitenland)

Glansrijke topper (poetsprijs)

Huisje op wielen (mooiste interieur)

Volksverkiezing (publieksprijs)

Vriend van de show

Impressie

Bedankt!

Ik wil hierbij Ben bedanken voor het meehelpen tijdens het organiseren en de voorbereidingen. Vrienden ben je niet voor even, maar voor het leven. Als je elkaar kunt aanvullen waar nodig is dat extra bijzonder. Thanks Ben!

Partycentrum de Molen, super bedankt voor het meedenken, de vergunningsaanvraag, de voorbereidingen en de fantastische catering tijdens de Truckmeeting. Jullie hebben er als team alles aangedaan om het ons erg aangenaam te maken.

Ook jullie buren en omgeving die ruimte beschikbaar stelde voor bijvoorbeeld trailers, niet hebben geklaagd over overlast of wat dan ook, erg fijn en een dank je wel is zeker op zijn plaats

De gemeente Ede en de Veiligheidsregio Gelderland Midden die ervoor gezorgd hebben dat wij dit konden organiseren in deze bijzondere tijd, super bedankt voor jullie hulp en het verlenen van de vergunning!

De Jury, Ronald van der Hart, Hanno Methorst en Wilfred Van Binsbergen. Jullie hadden een onmogelijk opdracht maar het is jullie gelukt. Dank je wel voor jullie inzet, gaaf dat jullie dit wilde doen.

Hanno, naast het jureren had je ook nog de taak op je genomen om een geweldige line-up neer te zetten. Je hebt er veel tijd en energie in gestoken en het resultaat was verbluffend, dank je wel!

Zoveel sponsoren die na een telefoontje of berichtje gelijk toezegde ons te willen sponsoren. Waar het voor veel bedrijven bijna niet te doen is om in deze moeilijke tijd geld los te maken voor sponsoring/marketing, hadden onze sponsoren vertrouwen in ons evenement en wilde ons financieel of materiaal steunen, echt geweldig, BEDANKT.

De “CREW” leden die vrijwillig hun vrije tijd opofferde om ons te helpen, zonder jullie zijn evenementen als dit onmogelijk en jullie hebben je volledig gegeven. Bedankt voor jullie tijd en inzet.

We mochten uit 5 verschillende landen deelnemers en bijrijders ontvangen die kosten nog moeite gespaard hebben om op één van de eerste(misschien zelfs wel de eerste en laatste) truckshow van 2020 aanwezig te willen zijn. Jullie trucks stonden er netjes bij, hebben je veelal voorbeeldig gedragen en wat een energie hebben jullie mij allemaal deze dagen gegeven, door jullie krijg ik die lach niet van mijn gezicht! Dank je wel en hopelijk mogen we bij een volgende editie weer een beroep op jullie doen.

Aan truckspotters hadden we geen gebrek, wat is het gaaf om te zien dat we zo elkaars passie kunnen delen. Top dat jullie er waren. Ook bij de uittocht was jullie enthousiasme goed te zien, geweldig.

Het publiek dat onze Truckmeeting bezocht heeft, jullie hadden netjes tickets geboekt en hebben je ook netjes aan de tijdsblokken gehouden. Jullie positieve reacties zijn voor ons, maar ongetwijfeld ook voor de deelnemers, een reden om onze liefde voor trucks te blijven delen.

Als laatste, voor mij(en jullie😉) zeker de belangrijkste schakel in het geheel, wil ik Wijnanda bedanken. Schat, als jij niet net zo enthousiast als mij zou zijn dan had ik dit niet kunnen doen. De afgelopen weken ging ongeveer ieder vrij uur en ieder vrij weekend op aan de organisatie. Alle maatregelen die nodig waren kosten veel tijd om klaar te maken, maar het is gelukt en dat was mijn missie, een missie die je gelukkig ook deelde. Ook de hulp tijdens het evenement was fantastisch, je wilde alles doen en hielp overal mee om het in goede banen te leiden. Super, super, super bedankt. En natuurlijk Opa en Oma van Veldhuizen die deze twee dagen op onze kids gepast hebben. Ze hebben het super leuk gehad bij jullie en vonden het ook leuk dat jullie met hun bij ons op de Truckshow geweest zijn. We kunnen altijd een beroep doen op jullie en dat is van onschatbare waarde, dank jullie wel!

It’s all about passion! Dat was zeker zichtbaar, overal, waar je ook liep, wie je ook sprak, heel bijzonder. Dit zijn herinneringen die je nooit meer kwijtraak.

Nogmaals, iedereen, ook eventuele personen en/of bedrijven die ik vergeten ben te noemen, super bedankt en wie weet tot snel.