Sponsors

Familia Camioneros zou niet bestaan zonder de geweldige sponsors die de truckshow elk jaar weer mogelijk maken. Wij willen onze sponsors bedanken voor hun steun. Zonder hen zouden we dit evenement niet kunnen organiseren.

Dankzij hun steun kunnen wij jaarlijks deze briljante show organiseren, die de beste vrachtwagens verspreid over het hele land  en daarbuiten verzamelt. Het is een unieke gelegenheid om de vrachtwagencultuur van dichtbij te ervaren.

We zijn onze sponsors diep dankbaar voor hun steun en voor het mogelijk maken van deze unieke show. Dankzij hun steun kunnen we onze bezoekers jaarlijks opnieuw verblijden met deze unieke en spectaculaire show.

Sponsor worden?

Wil je een pakket boeken, meer informatie of heb je een tof plan? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen:

Martin van Veldhuizen
T. 06-41658875
E. info@labeltoimpress.nl

Arnout van Veldhuizen
T. 06-36370868

Ben Vink
T. 06-17801005

Sponsorbrochure 2023

Platina sponsors

Van de Krol European Trailer Care te Barneveld, uw partner in hoogwaardige kwaliteit of het nu gaat om Trailerverhuur, Trailerverkoop of Traileronderhoud. Daarbij zullen wij met onze persoonlijke service, de beste oplossing vinden en geen uitdaging uit de weg gaan.

Wilt u een Evenement organiseren? Dan bent u bij Voortse Verhuur aan het juiste adres, wij leveren een compleet concept voor uw feest. Van bruiloft, kerstborrel, nieuwjaarsfeest tot festivals, Bedrijfs congressen of beurzen. Niets in bij ons te gek!

Barneveldse Kraanverhuur. Daar staat BKV voor en daar zijn we trots op. Wat ooit begon als klein eenmansbedrijf in het buitengebied van Barneveld, is nu uitgegroeid tot een specialist die in heel Europa gevraagd wordt voor hijswerk. Zeker als het om complexe opdrachten gaat, doen bedrijven graag een beroep op BKV.

Al meer dan vijftig jaar lang zorgt Van Kommer voor efficiënt, betrouwbaar en veilig transport in West-Europa. Maar wij doen meer dan dat. In ons warehouse slaan we jouw product op tot het vervoerd kan worden en zo nodig verzorgen wij ook de douaneformaliteiten. Transport, opslag, verpakken en douane. Je vindt het bij Kommer. Voor elk logistiek probleem hebben wij een oplossing.

Goud sponsors

Zilver sponsors

Brons sponsors